info@ellenzinger.nl

Wie ben ik?


Je bent hier: Welkom    Wie ben ik?

Ik ben Ellen Zinger. Ik heb altijd als maatschappelijk werker gewerkt met gedragsmoeilijke jeugd, zowel het jonge kind, pubers als hun ouders. De laatste jaren ben ik huismoeder om veel bij mijn jonge kinderen te zijn. Hierdoor ontstond de ruimte om mijn wens en behoefte verder uit te breiden namelijk mensen een stapje verder te helpen op hun levenspad, maar ook ouders die in de opvoeding van hun kinderen tegen dingen aanlopen te kunnen ondersteunen. En dat hoeft geen groot probleem te zijn, maar ook juist de kleine dingen omdat deze grotere problemen voorkomen! Hierbij maak ik gebruik van de opgedane kennis en ervaring en natuurlijk de encaustic techniek. Er zijn regelmatig ouders die voor hun kind een kaart laten maken om wat meer duidelijkheid over de situatie van hun kind te krijgen.

Na mijn diploma maatschappelijk werk ben ik meer het spirituele pad op gegaan. Ik heb vijf jaar intuïtieve ontwikkeling gevolgd bij Robin Joosten. Coachen met Encaustic heb ik gevolgd bij Karina Stelloo. Ik heb Reiki 1 (lang geleden weet niet meer bij wie). Daarnaast heb ik aan verschillende workshops en bijeenkomsten deelgenomen. 

Ik ga ervanuit dat wat ik voel en zie op dit moment belangrijk is voor diegene om te horen. Het zijn niet altijd pasklare antwoorden of ‘de’ oplossing. Daarnaast vind ik één van de belangrijkste waarden in datgene wat ik doe dat ik niet invoel zonder toestemming (behalve als het om kinderen gaat dan heb ik toestemming van de ouder nodig).

De sfeer waarin dit alles gebeurt vind ik erg belangrijk, ik ben van mezelf erg rustig en ben mij bewust van kwetsbaarheid van de cliënt, hier ga ik zorgvuldig en zuiver mee om. Het logo (komt nog) laat de sfeer zien, alsof we samen op een bankje in het park aan het praten zijn.